Tuesday, December 29, 2009

Hari yang begitu membengangkan..

Rasenya dah sampai kemuncak praktikal..report on da way..pastu mule pening memikirkan hala tuju yang sebenarnya..sumtimes macam tak terjangka ape yang sebenarnya bakal terjadi in the future..but every journey with single step...wah2..wonder gak kn?..jadi wonderpet best gak..huhuhu..dan aku stil mcm ni..ape erk sbnrnya yang telah dirancang?..waktu yg dtggu oleh aku juz tggal bape bulan jer lagi..otak aku dah mule pening..serabut..confused..tertekan..aku takut keputusan yang aku nak amek ni bakal meregretkan aku..girl,juz say yes or no..otak aku mcm dah dibahagi 2,a part say yes and a part say no..but whole supporter say "NO"..pening x?..if ape yg korang bace ni macam keling..macam tu gak la otak aku skrg..berputar2..best kan kalo dapat tido jer+xpyh fkr pape2..HURM..nak diteruskan aku rase macam burden 4 my future undertaking..nak stop macam SAYANG...pyhkn?..ARGH..otak berfikirla dengan waras..girl, whatever it is, stp decision msti ade risk..juz need to be tough+accepted all of these..ape yg tkt sgt..1 day,i'll regret..yg pentg aku x sggp tgk he wif sumbody else..tp mase dpn aku mcm ne?..ape yg kite fkrkan baik,mybe ade kbrukan+ape yg fkrkan buruk bg kt terselindung kebaikan..only HIM knows everything..berikanlah aku petunjuk..everyone need to be heppy..same wif me..waktu2 mcm ni aku perlukan semua orang bg pendapat,what should be done@should be not..juz opinion+spirit for me..dats all..main purpose entry bukan nak mntak simpati juz pndgn dr all frenz yg taw ape sbnrnye alkisah nyer..

Atas sebab kafe kat kolej ditutup,kuar town hr ni..tumpang staff **** kuar..beli makanan kt pasar tani..hahah..perut ni mane blh thn x dpt nasi..ni pon tahap kebulor..tapi yang paling pntg+membengankan kena marah dgn pak guard..sungguh poyo menunjukkan kekuasaannya..xboleh ke tanye+tegur elok2..y nak marah2 cz kad metrik jer?..rase td mcm nk menangis..mcm nk maki pon ade..bawak bersabar nyer..katenya sume staff masok uitm ni pki kad metrik..embahmu..huhuhu(hanye org jawa sahaja yang memahami word ini)..tawla guard kat cni..tapi boleh x tgr elok2..sbb org tua jer..geram sgt td..mulutku yang lancang melawan ini,mcm nak melaser balik jer..sabo..silap2 kna band xleh wat prktikal kt cni..mcm bgs jer..dhla aku nak nek melantak nasi kerabu..lapo..


3 comments:

xluwiex said...

errr ko xhepi ke? buat2 je hepi mcm aku...huha sane sini kaco org keje...hehe

Faiz Syazwan said...

dia mksdkan org ke?i'll accept whatever it takes, as long as u happy..perubahan diperlukan..mmg kdg2 ssh nak buat keputusan,tapi kne bijak..ada pape, share la ea..

MizMawar said...

To my friends..

biasa la.. hidup nie merupakan satu masalah bg kita..
we need some strategy to handle our problem.

but don't regret with any decision that u take.

cari arah tujuan hidup anda. kenal pasti apa yang anda inginkan..
kerjaya or si dia??

if anda tahu cara dan strategy yg betul u can get both. bonus bg anda.hehe...

don't feel stress ok. nanti cepat tua.

Yang Penting don't forget ALLAH S.W.T.
HE will help u to make the right decision..

May ALLAH bless u..

may this advice can make u feel better my friends. don't stress.. always smile ok...
cayork....