Sunday, August 23, 2009

al kisah 23 auG 09

banyak al-kisah di sebalik tabir 23 aug 09 dalam hidup aku..hari ke-2 semua umat Islam berpuasa dan hari ini jugak genap setahun peralihan status aku..hePy anniversary..bile endup pun aku sendiri tak dapat bagi kata putus juz berserah dgn segala ketentuan..hari ni nothing to do juz dok dalam bilik and menghadap laptop..hari ni berpuasa tanpa family..sedeynyer..rase macam nak cabut balik kg..huhu..sure parent aku mgamuk la..keje mghbskan duit untuk tiket..aku ngah wat asgment td,tp idea tetap tak datang bergolek ke minda dan terus ke jari ke menaip di atas keyboard..aku ngah pening gile macamne nak hantar roadtax kat abg aku..jauh betul puchong dgn puncak sampai abg aku tak bley nak amek roadtax tu..ni yang wat aku malas nak jadi posmen untuk abg aku ni..aku dah agak lastly aku gak yang kena hantar..sumtimes terasa gak hati aku yang sememangnya sensitip dengan abang aku yang sorang ni..tapi biarla aku je yang rase..tapi aku rase macam nak keraskan hati..MALAS LAYAN!..nak pegi bley, tp sure die taknak hntar aku balik..dahla kena tukar 2 biji bas ke sana..esok dahla kelas..lntkla,die nak pki..dtgla amek..mls aku nak layan kuasa2 veto..aku rasa macam nak menagis tibe2..ceweknye aku..huhuhu..tapi kenape erk?..

3 comments:

Pak Tua Jaga said...

Happy Anniversary! g la antar road tax tu..nak pakai g keje nnt payah...adik2 tlg abg sbb dulu2 abg2 dah tlg adik2 hehehe

Pak Tua Jaga said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kHaiRiah said...

haha..letih nk p puchg nek bas..kna tukaq 2 bj nas..esk lusa die mai amek la tuh..TQ wish..doakan erk?..jom celebrate kat mapley