Tuesday, August 18, 2009

next+new Entry..

Dah lame tinggal dunia blog..hr ni juz cntinue sket..alang-alang tak bley tdo..TQ to miza coz sudi teman lyn blog mlm ni..hehehe..ape nk highlight kt entri pun tak tau..ptg ni aku ada presentation "lectures of da day"..ape yg aku nak carutkan..aku pun tak taw..aku bab presentation ni fail..kus semangat..camne nak jd cikgu?..even ada someone ckp he saw teachers in me..hahaha..btul ke?..dia suruh aku jadi ckgu tp tula dh tersalah pilih bidang..camne erk?..takpe2..after grade aku plan nk apply KPLI..kalo ade rezeki jdi ckgu kt primary school..sweet kan?..ni cita-cita aku since kck2 dulu..hr ni aku terasa sket dgn someone..aku taw no right nak wat cam tu..
aku kena ada batas..tp ntahla..bab feeling ni, aku tak bley nak control..human juz human..so hopely, sglanya brjalan spt yang dirancang..usaha dan terus berusaha..gambate!gambate!

2 comments:

Faiz Syazwan said...

sape someone tu?org ke?sori ek..klu ada org salah..gtaw ea..

kHaiRiah said...

no need to mention..everything juz fine